Όροι χρήσης

  • Email
  • Email

1. δεσμευτική ισχύ. Αυτή είναι μια δεσμευτική συμφωνία ανάμεσα σε εσάς και deb8.gr («μας», «εμείς», «Εταιρεία»). Με τη χρήση του site στο Internet που βρίσκεται στο (η «Ιστοσελίδα»), συμφωνείτε να τηρήσετε αυτούς τους Όρους Χρήσης. Εάν οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να βρείτε αυτές Όροι Χρήσης απαράδεκτες, πρέπει να φύγετε αμέσως την ιστοσελίδα και να διακόψετε κάθε χρήση του.

2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και σας επιτρέπει να ελέγχετε τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών. Μια πλήρης δήλωση της τρέχουσας πολιτικής απορρήτου μας μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ. Πολιτική απορρήτου μας ενσωματώνεται ρητά στην παρούσα Σύμβαση με την αναφορά αυτή.

3. Διοικητικό Δίκαιο. Οι παρόντες Όροι Χρήσης θα πρέπει να ερμηνεύεται σύμφωνα με και διέπονται από τους νόμους της Καλιφόρνια και τις Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς αναφορά σε κανόνες όσον αφορά τη σύγκρουση νόμων. Αυτός ο δικτυακός τόπος προορίζεται για χρήση από άτομα με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

4. Ελάχιστο όριο ηλικίας. Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να έχουν πρόσβαση και να συμμετάσχουν σε αυτό το site. Μπορείτε να εγγυηθεί και εγγυάστε είστε τουλάχιστον 18 χρονών και είναι σε θέση να συνάψουν την παρούσα συμφωνία από νομική άποψη.

5. εγγραφές ebook και αλληλογραφία. Έχετε τη δυνατότητα, αλλά όχι την υποχρέωση, να εγγραφείτε και να λαμβάνετε ένα δωρεάν e-Book από εμάς. Σε περίπτωση που το κάνετε αυτό, συμφωνείτε να λάβετε περαιτέρω emailings από εμάς που έχουν εμπορικό χαρακτήρα.

6. EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Όταν επικοινωνείτε μαζί μας, μπορείτε να συγκατατεθεί ρητά και συμφωνούν να λαμβάνουν απαντήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς. Αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να είναι εμπορικό ή μη εμπορικό χαρακτήρα. Μη-εμπορική μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά, τα διοικητικά θέματα και ανακοινώσεις των αλλαγών σε αυτούς τους Όρους, την Πολιτική Απορρήτου ή άλλα έγγραφα χώρο.

7. ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ. Εταιρεία δύναται να προβαίνει σε ορισμένες λογισμικό στη διάθεσή σας από την Ιστοσελίδα. Εάν κάνετε λήψη λογισμικού από την τοποθεσία, το λογισμικό, συμπεριλαμβανομένων όλων των αρχείων και των εικόνων που περιέχονται ή δημιουργούνται από το λογισμικό, και τα συνοδευτικά στοιχεία (συλλογικά, «Λογισμικό») θεωρείται ότι έχουν λάβει άδεια σε σας από την εταιρεία, για την προσωπική σας, μη εμπορική, Αρχική χρήση μόνο. Εταιρία δεν μεταβιβάζει είτε ο τίτλος ή η πνευματική ιδιοκτησία δικαιώματα για το Λογισμικό, και Εταιρεία διατηρεί πλήρη και ολοκληρωμένη τίτλος στην Λογισμικό, καθώς και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν μπορείτε να πουλήσετε, να αναδιανείμει, ή να αναπαραγάγει το Λογισμικό, ούτε μπορεί να σας αποσυμπίληση, αντίστροφη μηχανικός, αποσυναρμολογήσετε, ή με άλλο τρόπο να μετατρέψετε το Λογισμικό σε μορφή αντιληπτή από τον άνθρωπο. Όλα τα εμπορικά σήματα και λογότυπα ανήκουν σε Εταιρείας ή των δικαιοπαρόχων του και δεν επιτρέπεται η αντιγραφή ή η χρήση τους με οποιονδήποτε τρόπο.

8. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΧΡΗΣΤΗ. Με την ανάρτηση, τη λήψη, την εμφάνιση, την εκτέλεση, τη διαβίβαση, ή με άλλο τρόπο διανομής πληροφοριών ή άλλο περιεχόμενο («Περιεχόμενο Χρήστη») στο δικτυακό τόπο, που χορηγούν Εταιρεία, τους συνεργάτες, τα στελέχη, διευθυντές, υπαλλήλους, συμβούλους, πράκτορες και αντιπρόσωποι ένα μόνιμο , μη αποκλειστική άδεια χρήσης Περιεχομένου Χρήστη σε σχέση με τη λειτουργία των επιχειρήσεων του Διαδικτύου της εταιρείας, του συνεργάτες, τα στελέχη, διευθυντές, υπαλλήλους, συμβούλους, πράκτορες και αντιπροσώπους, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό, το δικαίωμα για αντιγραφή, διανομή, μετάδοση, εκθέτετε δημοσίως, εκτελείτε δημοσίως, αναπαράγει, να επεξεργαστείτε, να μεταφράσει και να διαμορφώσετε Περιεχομένου Χρήστη. Δεν θα πρέπει να αποζημιώνονται για οποιοδήποτε Περιεχόμενο Χρήστη. Συμφωνείτε ότι η Εταιρεία δύναται να δημοσιεύει ή αλλιώς αποκαλύψει το όνομά σας σε σχέση με το Περιεχόμενο Χρήστη σας. Με την ανάρτηση Περιεχομένου Χρήστη σχετικά με το site, εγγυάστε ότι έχετε τα δικαιώματα να το Περιεχόμενο Χρήστη ή οποιουδήποτε άλλου είδους εξουσιοδότηση για να δημοσιεύσετε, διανείμετε, εμφανίσετε, εκτελέσετε, μεταδίδουν, ή με άλλο τρόπο διανομή του Περιεχομένου Χρήστη.

9. ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε να σέβεστε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των άλλων. Η χρήση του site είναι ανά πάσα στιγμή διέπεται και θα υπόκειται στους νόμους που αφορούν την κυριότητα και τη χρήση της πνευματικής ιδιοκτησίας των πνευματικών δικαιωμάτων. Συμφωνείτε να μην ανεβάσετε, λήψη, προβολή, εκτέλεση, μεταδίδουν, ή με άλλο τρόπο διανομής οποιωνδήποτε δικαιωμάτων πληροφορία ή περιεχόμενο (συλλογικά, «Περιεχόμενο»), κατά παράβαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικά σήματα οποιουδήποτε τρίτου, ή άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλα ιδιοκτησιακά. Συμφωνείτε να συμμορφωθούν με τους νόμους που αφορούν την κυριότητα και τη χρήση της πνευματικής ιδιοκτησίας των πνευματικών δικαιωμάτων, και θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τυχόν παραβάσεις των τυχόν σχετικούς νόμους και για τυχόν παραβιάσεις των δικαιωμάτων τρίτων που προκαλούνται από οποιοδήποτε περιεχόμενο που παρέχετε ή να μεταδώσει, ή η οποία παρέχεται ή μεταδίδονται με τη χρήση User ID σας. Το βάρος της απόδειξης ότι οποιοδήποτε Περιεχόμενο δεν παραβιάζει νόμους ή δικαιώματα τρίτων, γίνεται αποκλειστικά από εσάς. Όλα τα θέματα Digital Millennium Copyright Act του υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με το DMCA Πολιτική μας, το οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω του συνδέσμου DMCA στο κάτω μέρος της σελίδας.

10. ακατάλληλο περιεχόμενο. Συμφωνείτε να μην ανεβάσετε, λήψη, προβολή, εκτέλεση, μεταδίδουν, ή με άλλο τρόπο διανομή οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο (α) είναι συκοφαντικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, πορνογραφικό, υβριστικό, ή απειλεί? (β) υποστηρίζει ή ενθαρρύνει συμπεριφορά που θα μπορούσε να συνιστά ποινικό αδίκημα, να προκαλέσει αστική ευθύνη, ή αλλιώς παραβιάζει κάποιο ισχύοντες τοπικούς, κρατικούς, εθνικούς ή αλλοδαπό δίκαιο ή κανονισμό? (γ) διαφημίζει ή άλλως διακινεί χρήματα ή είναι μια άγρα πελατών για προϊόντα ή υπηρεσίες? ή (δ) παρέχει ιατρικές συμβουλές σε άλλους χρήστες. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει την παραλαβή σας, μετάδοση, διανομή ή άλλη οποιουδήποτε τέτοιου υλικού με τη χρήση του site, και, κατά περίπτωση, να διαγράψει οποιοδήποτε τέτοιο υλικό από τους servers της. Η εταιρεία σκοπεύει να συνεργαστεί πλήρως με οποιεσδήποτε αρχές επιβολής του νόμου ή οργανισμούς στο πλαίσιο της έρευνας για κάθε παραβίαση αυτών των Όρων ή των ισχυόντων νόμων.

11. Η τήρηση νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Όταν επισκέπτεστε την Τοποθεσία, συμφωνείτε να τηρούν το νόμο και να σέβεται τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των άλλων. Η χρήση της ιστοσελίδας είναι ανά πάσα στιγμή διέπεται και θα υπόκειται στους νόμους που αφορούν την κυριότητα και τη χρήση της πνευματικής ιδιοκτησίας των πνευματικών δικαιωμάτων. Συμφωνείτε να μην ανεβάσετε, λήψη, προβολή, εκτέλεση, μεταδίδουν, ή με άλλο τρόπο διανομής οποιωνδήποτε δικαιωμάτων πληροφορία ή περιεχόμενο (συλλογικά, «Περιεχόμενο»), κατά παράβαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικά σήματα οποιουδήποτε τρίτου, ή άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλα ιδιοκτησιακά. Συμφωνείτε να συμμορφωθούν με τους νόμους που αφορούν την κυριότητα και τη χρήση της πνευματικής ιδιοκτησίας των πνευματικών δικαιωμάτων, και θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τυχόν παραβάσεις των τυχόν σχετικούς νόμους και για τυχόν παραβιάσεις των δικαιωμάτων τρίτων που προκαλούνται από οποιοδήποτε περιεχόμενο που παρέχετε ή να μεταδώσει, ή η οποία παρέχεται ή μεταδίδονται χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας. Το βάρος της απόδειξης ότι οποιοδήποτε Περιεχόμενο δεν παραβιάζει νόμους ή δικαιώματα τρίτων, γίνεται αποκλειστικά από εσάς.

12. ΟΧΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ. Δια της παρούσης αποποιούμαστε όλες τις εγγυήσεις. Κάνουμε ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «όπως είναι» ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗ. Αναλαμβάνετε το ρίσκο των οποιωνδήποτε και όλων ΖΗΜΙΑ Ή ΑΠΩΛΕΙΑ από τη χρήση, Ή ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ SITE ή την υπηρεσία. ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΡΗΤΩΣ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΡΗΤΕΣ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ, ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ Ή. ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ή ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ Ή ΟΤΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ Ή ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ Ή ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ.

13. περιορισμένης ευθύνης. Ευθύνη μας απέναντί ​​σας είναι περιορισμένος. ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ (ΟΠΩΣ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΕΙΔΙΚΕΣ, ΤΥΧΑΙΕΣ Ή ΜΗ ΖΗΜΙΕΣ, διαφυγόντα κέρδη, απώλεια δεδομένων, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ της αποζημιώσεως ) ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ Ή ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ή οποιουδήποτε άλλου υλικού ή υπηρεσιών που παρέχονται εσάς από εμάς. Αυτός ο περιορισμός ισχύει ανεξάρτητα από το αν οι ζημιές προκύψουν από την παραβίαση της σύμβασης, αδικοπραξία ή οποιαδήποτε άλλη νομική θεωρία ή τη μορφή της δράσης.

14. συνδεδεμένες τοποθεσίες. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω και καμία ευθύνη για τυχόν δικτυακούς τόπους τρίτων ή υλικά. Δουλεύουμε με μια σειρά από εταίρους των οποίων οι ιστοσελίδες του διαδικτύου μπορεί να συνδέεται με την Ιστοσελίδα. Επειδή δεν έχουμε κανέναν έλεγχο επί του περιεχομένου και των επιδόσεων των συνεργαζόμενους δικτυακούς τόπους και θυγατρικών, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την ακρίβεια, το νόμισμα, το περιεχόμενο ή την ποιότητα των πληροφοριών που παρέχονται από τις εν λόγω ιστοσελίδες, και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για ακούσιο, ανάρμοστο, ανακριβείς , παραπλανητικό, παράνομο περιεχόμενο ή που μπορούν να διαμένουν σε αυτές τις ιστοσελίδες. Ομοίως, από καιρού εις καιρόν σε σχέση με τη χρήση της Ιστοσελίδας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα στοιχεία περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε, ιστοσελίδες) που ανήκουν σε τρίτους. Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την, και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το νόμισμα, το περιεχόμενο ή την ποιότητα του περιεχομένου τρίτων, και ότι, εκτός αν προβλέπεται ρητώς διαφορετικά, οι παρόντες Όροι Χρήσης διέπουν τη χρήση οποιουδήποτε και όλο το περιεχόμενο τρίτων.

15. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ χρήσεις. Εμείς επιβάλλουν ορισμένους περιορισμούς σχετικά με τα επιτρεπόμενα χρήση της ιστοσελίδας σας. Απαγορεύεται να παραβιάσουν ή να επιχειρήσουν να παραβιάσουν οποιαδήποτε χαρακτηριστικά ασφαλείας της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, (α) την πρόσβαση σε περιεχόμενο ή δεδομένα που δεν προορίζονται για εσάς, ή να συνδέεστε σε ένα διακομιστή ή λογαριασμό που δεν είστε εξουσιοδοτημένοι να έχετε πρόσβαση? (β) απόπειρα να εξερευνήσει, να σαρώσετε ή να δοκιμάσει την ευπάθεια του δικτυακού τόπου, ή οποιοδήποτε συναφές σύστημα ή το δίκτυο, ή να παραβιαστεί η ασφάλεια ή τα μέτρα πιστοποίησης χωρίς άδεια? (γ) να παρεμβαίνει ή επιχειρεί να παρέμβει στην υπηρεσία προς οποιονδήποτε χρήστη, host, ή δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, μέσω της υποβολής ενός ιού στην ιστοσελίδα, υπερφόρτωση, «πλημμύρα», «spamming», «βομβαρδισμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,» « συντρίβοντας »ή τη θέσπιση« DDOS επίθεση »στην ιστοσελίδα? (δ) τη χρήση του ιστότοπου για την αποστολή ανεπιθύμητων e-mail, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, προσφορές ή διαφημίσεις για προϊόντα ή υπηρεσίες? (ε) τη σφυρηλάτηση οποιοδήποτε πακέτο TCP / IP ή οποιοδήποτε μέρος των πληροφοριών της επικεφαλίδας σε κάθε e-mail ή με οποιοδήποτε απόσπαση χρήση της Ιστοσελίδας? ή (στ) την προσπάθεια τροποποίησης, αντίστροφη μηχανική μελέτη, αποσυνθέσετε, ή αλλιώς να μειώσετε ή να προσπαθήσουν να μειώσουν σε μορφή αντιληπτή από τον άνθρωπο κάθε του πηγαίου κώδικα που χρησιμοποιούνται από εμάς για την παροχή της ιστοσελίδας. Οποιαδήποτε παραβίαση ασφάλειας του συστήματος ή του δικτύου μπορεί να επισύρει αστικές ή / και ποινικής ευθύνης.

16. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. Συμφωνείτε να μας αποζημιώσετε για ορισμένες από τις πράξεις και τις παραλείψεις σας. Συμφωνείτε να αποζημιώσετε, να υπερασπίζεστε και να απαλλάσσετε την Εταιρεία, τους συνεργάτες, τα στελέχη, διευθυντές, υπαλλήλους, συμβούλους, πράκτορες και εκπροσώπους από οποιαδήποτε και όλες τις αξιώσεις τρίτων, απώλειες, ευθύνες, τις ζημίες, ή / και το κόστος (συμπεριλαμβανομένων των εύλογων δικηγορικών αμοιβών και έξοδα) που προκύπτουν από την πρόσβαση ή τη χρήση της Ιστοσελίδας, της παραβίασης αυτών των Όρων Χρήσης, ή παραβίαση σας, ή την παραβίαση από οποιονδήποτε άλλο χρήστη του λογαριασμού σας, πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλο δικαίωμα οποιουδήποτε προσώπου ή οντότητας. Θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα οποιαδήποτε τέτοια αξίωση, απώλεια, ευθύνη, ή ζήτηση, και θα σας παράσχουμε εύλογη βοήθεια, σε βάρος σας, στην υπεράσπιση οποιαδήποτε τέτοια αξίωση, απώλεια, ευθύνη, ζημία ή κόστος.

17. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Όλα τα περιεχόμενα του δικτυακού τόπου ή υπηρεσίας είναι: Πνευματικά δικαιώματα © 2015 deb8.gr.

18. ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ – ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ. Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, ένα δικαστήριο αρμόδιας δικαιοδοσίας διαπιστώσει οποιοσδήποτε όρος ή προϋπόθεση σε αυτούς τους Όρους Χρήσης για να είναι ανεφάρμοστο, όλοι οι άλλοι όροι και προϋποθέσεις θα παραμείνουν ανεπηρέαστα και σε πλήρη ισχύ. Καμία παραίτηση οποιασδήποτε παραβίασης οποιασδήποτε διάταξης των παρόντων Όρων Χρήσης δεν αποτελεί παραίτηση από οποιαδήποτε προηγούμενη, ταυτόχρονη ή επακόλουθη παραβίαση του ίδιου ή άλλων διατάξεων του παρόντος, και καμία παραίτηση πρέπει να είναι αποτελεσματικές, εκτός αν γίνεται εγγράφως και υπογράφεται από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπος της άρσης κόμματος.

19. ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ. Τίποτα από όσα περιέχονται στην ιστοσελίδα θα πρέπει να γίνει κατανοητό ως χορήγηση άδειας για να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα εμπορικά σήματα, τα σήματα υπηρεσιών, λογότυπα ή ανήκουν σε εμάς ή από οποιονδήποτε τρίτο.

20. Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιούν ΜΟΝΟ. Η Ιστοσελίδα ελέγχεται και λειτουργεί από την εταιρεία από τα γραφεία της στην Πολιτεία της Καλιφόρνιας. Η περιοχή του δικτυακού τόπου έχει καταχωρηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και η ιστοσελίδα φιλοξενείται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το κοινό στο οποίο απευθύνεται αυτό το site αποτελείται από άτομα μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εταιρεία δεν εγγυάται ότι οποιοδήποτε από τα υλικά ή τις υπηρεσίες για τις οποίες σας έχει δοθεί πρόσβαση είναι διαθέσιμες ή κατάλληλες για χρήση σε άλλες τοποθεσίες. Τη χρήση ή την πρόσβασή σας στην Ιστοσελίδα δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως Εταιρείας σκόπιμα κάνει χρήση των παροχών ή προνόμιο της επιχειρηματικής δραστηριότητας σε οποιοδήποτε κράτος ή δικαιοδοσία, εκτός από την Καλιφόρνια και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

21. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει αυτούς τους Όρους. Θα έπρεπε Εταιρεία επιδιώκει να προβεί σε μια τέτοια τροπολογία, η οποία θα καθορίσει το υλικό είναι στη διακριτική μας ευχέρεια, θα πρέπει:

(α) σας ειδοποιήσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εν λόγω αλλαγής 15 ημέρες πριν από την αλλαγή θα ισχύει, και
(β) Δημοσίευση στην αρχική σελίδα το γεγονός τροποποίηση θα γίνει.

Σε περίπτωση που ένα αρμόδιο δικαστήριο αποφανθεί άκυρη την τροπολογία αυτή πρόβλεψη, τότε αυτή η τροπολογία ρήτρα παύει να ισχύει ως μέρος της συμφωνίας αυτής. Όλες οι τροποποιήσεις των Όρων θα χαρακτηρίζεται από προνοητικότητα.